Gestió i supervisió de departaments de seguretat i operacions

Opsum Safety Consulting és una empresa de consultoria de seguretat amb una àmplia trajectòria en el sector. El nostre principal valor com a empresa el formen els professionals i les professionals que integrem la nostra companyia. Som un equip pluridisciplinar, integrat per persones que provenim d’àmbits mot diversos com la seguretat pública, la seguretat privada, la seguretat informàtica, l’assessoria empresarial i l’atenció al client.

 

Tots plegats hem aconseguit fer d’OPSUM SAFETY CONSULTING una empresa referent en el sector de la consultoria de seguretat i en la millora i optimització dels sistemes de protecció i seguretat de les empreses que contracten els nostres serveis.

 

La nostra experiència ens ha reportat uns feedbacks amb els nostres clients que ens permeten assegurar sense cap mena de dubte que les nostres auditories milloren els processos de gestió de la seguretat i d’atenció al client d’aquelles empreses que han contractat els nostres serveis. Aquest fet ens enorgulleix i ens indica que aquest és el camí. Estem convençuts que OPSUM SAFETY CONSULTING som una empresa que aporta valor afegit als seus clients i que els seus serveis redunden en una millora dels processos de gestió, i a la vegada en els beneficis empresarials.

 

Nom (*):

Email (*):

Telèfon (*):

Comentaris (*):

He llegit i accepto els termes legals

Accepto rebre publicitat o informació promocional de Opsum Safety Consulting

Contacta amb OPSUM Safety Consulting

© 2024 Opsum Safety Consulting - Tots els drets reservats
iPortal8 Kdweb