Gestió i supervisió de departaments de seguretat i operacions

Opsum Safety Consulting és una empresa de consultoria de seguretat amb una àmplia trajectòria en el sector. El nostre principal valor com a empresa el formen els professionals i les professionals que integrem la nostra companyia. Som un equip pluridisciplinar, integrat per persones que provenim d’àmbits mot diversos com la seguretat pública, la seguretat privada, la seguretat informàtica, l’assessoria empresarial i l’atenció al client.

 

Tots plegats hem aconseguit fer d’OPSUM SAFETY CONSULTING una empresa referent en el sector de la consultoria de seguretat i en la millora i optimització dels sistemes de protecció i seguretat de les empreses que contracten els nostres serveis.

 

La nostra experiència ens ha reportat uns feedbacks amb els nostres clients que ens permeten assegurar sense cap mena de dubte que les nostres auditories milloren els processos de gestió de la seguretat i d’atenció al client d’aquelles empreses que han contractat els nostres serveis. Aquest fet ens enorgulleix i ens indica que aquest és el camí. Estem convençuts que OPSUM SAFETY CONSULTING som una empresa que aporta valor afegit als seus clients i que els seus serveis redunden en una millora dels processos de gestió, i a la vegada en els beneficis empresarials.

 

La nostra vocació és el servei als nostres clients. Els nostres valors i ètica professionals ens fan treballar per tal de elaborar eines útils pels nostres clients. La nostra trajectòria professional, lligada a la seguretat pública i privada, ens aporta un voluntat de servei que ens empeny a millorar cada dia en benefici dels nostres clients.

 

Disposem de mitjans tècnics de darrera generació que ajuden als nostres auditors a fer la seva feina més senzilla. Però tot i aquesta afirmació, continua essent el factor humà el nostre principal valor com empresa, i el que ens ha portat a ocupar el lloc que ocupem avui en dia en un mercat tan especialitzat com el nostre.

 

La metodologia emprada en l’elaboració de les nostres auditories es absolutament empírica. Els nostres auditors, professionals amb una dilatada experiència en el sector de la seguretat pública i privada, fan un treball de camp per tal de posar a proba els mitjans tècnics i humans de seguretat, resultat del qual plasmen posteriorment en un informe interactiu.

 

Els nostres informes són eminentment gràfics, aportant molt material fotogràfic i videogràfic amb tots aquells elements tan positius com negatius que els nostres auditors hagin pogut detectar.

 

Un cop l’auditoria resta finalitzada pels nostres auditors, el material obtingut, així com les conclusions i aportacions o millores a proposar es traspassen al Departament Informàtic el qual dona forma a l’auditoria que s’entregarà al client.

 

Dita auditoria s’entregarà amb una exposició per part del màxim responsable de l’empresa per tal de treure el màxim profit de les qüestions que puguin millorar la gestió de seguretat del nostre client.

 

Nom (*):

Email (*):

Telèfon (*):

Comentaris (*):

He llegit i accepto els termes legals

Accepto rebre publicitat o informació promocional de Opsum Safety Consulting

Contacta amb OPSUM Safety Consulting

© 2024 Opsum Safety Consulting - Tots els drets reservats
iPortal8 Kdweb